Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ändra belysningen

Jag har tänkt lite på senaste tiden och jag har kommit fram till att jag ska köpa Dimmer till alla rum. Det är faktiskt väldigt praktiskt att ha en dimmer för då behöver man inte installera ett ljus och sedan hålla sig till det. Det skapar ju faktiskt en hel del möjligheter när man bara kan ta och ändra belysningen till exakt det läge som man vill att det ska vara i. Jag gillar verkligen den ideen, det gör ju så att man kan vara väldigt anpassningsbar. Man kan exempelvis sminka sig väldigt bra inne i badrummet men sedan när man vill bada så kan man ändra belysningen så att det känns lite mer mysigt. Det är faktiskt också ganska så viktigt. Jag gillar verkligen den tanken och jag tror att det kommer att visa sig vara väldigt bra i fler rum än badrummet.

Leave a Reply