Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Mysigt med partytält

Jag tycker att det är så himla mysigt att ha fester utomhus. Det kan ju dock bli lite problem just för att man kanske inte vet hur vädret blir. Om det börjar regna så kan det ju vara en katastrof, i alla fall om man inte är förberedd. Kanske är det roligt om det regnar, i rätt omständigheter i och för sig. Man kanske kan ha någon typ av regnfest för att fira den nya skörden eller något sådant. För vissa människor så är ju faktiskt regnet en positiv grej och inte en negativ. Hur som helst så brukar jag alltid hyra ett Partytält om jag ska hålla i något typ av evenemang som är utomhus. Det är ju ändå riktigt mysigt att ha sådana evenemang. När det är sol så är det ju helt fantastiskt, men om man har ett partytält så är det ju även mysigt på kvällen.

Leave a Reply