Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Fortsätter renovera

Jag ska flytta snart men jag kollade inte på lägenheten innan jag skulle flytta dit. Istället så skickade jag dit en kompis som kunde kolla åt mig, jag hade nämligen något mycket viktigare att göra just då. Hur som helst så vet jag inte om jag litar på den kompisen längre för att det var inte alls som jag hade tänkt mig. I och för sig ska jag inte klaga för mycket för den större delen av lägenheten var okej. Det enda som var lite väl äckligt var köket. Allt såg bara nedgånget ut, jag vet inte vad han tänkte när han godkände det. Hur som helst så tänkte jag att jag skulle göra det bästa av det så jag beställde köksluckor från luckoronline och monterade fast dem. Bara det blev mycket bättre, jag ska nog fortsätta renovera rätt så snart.

Leave a Reply